Lænestole og hvilestole

Varesortering
Mangler du en behagelig lænestol eller hvilestol, der lader dig slå benene op?...

Læs

Så finder du masser af kvalitet og komfort i vores store udvalg af lænestole og hvilestole. Det er vigtigt at udvælge en stol, der passer til dit behov og som ikke mindst giver dig den rette siddekomfort, uanset om du er på udkig efter en lænestol med høj ryg, en hvilestol med fodskammel eller f.eks. en hvilestol med sædeløft.

Her på siden finder du et lille udpluk af vores lænestole og hvilestole, mens du kan gå på opdagelse i vores store udvalg i butikken. Og husk at du får gratis levering og opstilling af dine møbler samme dag, når du køber i butikken.

Minimer

Husk vi tilbyder gratis levering og opstilling af nye møbler.

Lænestol med høj ryg

Har du brug for ekstra støtte til ryggen, har vi mange gode bud på lænestole med høj ryg. Møbler er til for at blive brugt, og derfor skal din lænestol være komfortabel, både når du sidder i den i kort tid og til en hel film. Ved at få en lænestol med høj ryg reducerer du belastningen på rygsøjlen, hvilket kan være med til at lindre rygsmerter og samtidig øge din komfort. Se vores modeller af lænestole med høj ryg her på siden, og prøv dem i vores butik.

 

Hvilestol med fodskammel

Slå benene op med en hvilestol med fodskammel, så er du sikret ekstra støtte til benene og høj komfort til afslapningen. Hos Jørgen Hansen Møbler sørger vi for, at du finder den rette hvilestol, og mange af vores modeller har tilhørende fodskammel, som du vil holde af hver dag. Når du anskaffer dig en hvilestol med fodskammel tager du dig nemlig ikke kun af komforten lige nu, men du sørger også for en siddestilling, der aflaster trykket på benene, så du rigtigt kan slappe af og lindre både rygsmerter og bensmerter.

 

Hvilestol med sædeløft

Ønsker du lidt ekstra hjælp til at komme op fra din hvilestol? Så er en stol med sædeløft det helt rette valg for dig. En otiumstol med sædeløft gør det lettere at komme op at stå, da enten sædet eller hele stolen løfter sig op, når du har brug for det. På den måde får du masser af støtte, så du kommer sikkert på benene. Se f.eks. vores Farstrup Comfort hvilestole, der fås med sædeløft. Så er du sikker på at få en lækker hvilestol med vippefunktion, der hjælper dig sikkert op. Se vores udvalg af otiumstole her på siden.

 

Designer lænestole

Leder du efter en designer lænestol, så finder du en masse gode bud i vores udvalg. Uanset om du er på udkig efter en lænestol i stof, en lænestol i læder, eller om du er på jagt efter en lænestol i træ, har vi designer lænestole fra kendte producenter. Du kan f.eks. se på vores  Conform og Bd møbler, der kombinerer et stærkt design med høj holdbarhed og god funktionalitet. På den måde er du sikker på, at du får en stol, som du kan bruge de næste mange år frem.