Glemt detaljer?

FRISKE FORÅRSTILBUD

Kom til bolighuset i Ørbæk på Fyn

Oplev den 2.200 m2 store møbeludstilling midt mellem Odense, Nyborg og Svendborg

Lars Hansen og hans kone Heidi er tredje generation i det over 100 år gamle møbelhus.

Gratis levering over hele landet inklusiv opstilling af dine nye møbler

Jørgen Hansen Møbler
Ringvej 2, 5853 Ørbæk
Telefonnr.: 65 33 11 47
Mail: orbaek.mobler@mail.dk

Åbningstider
Mandag - onsdag: 9.00 - 17.30
Torsdag - fredag: 9.00 - 18.00
Lørdag: 9.00 - 13.00

Udvalget er stort, kvaliteten høj – og mærkerne kender du sikkert allerede

Møbelhuset er i dag kendt for at forhandle et bredt sortiment af møbler og senge i høj kvalitet. Serviceniveauet er højt med personlig betjening fra erfarne medarbejdere samt hjælp og rådgivning til indretning og valg af møbler.

Jørgen Hansen Møbler forhandler bl.a. følgende mærker: Skovby møbelfabrik · Himolla · Farstrup Comfort · Hjort Knudsen · Mistral · Stouby Furniture · Nielaus · Klim Furniture · Haslev Møbelsnedkeri

Soveværelset

Senge · Boxmadrasser · Elevationssenge · Kommoder · Klædeskabe

Med en af Fyns største sengeafdelinger er der garanti for en god nattesøvn. I møbelhuset finder du et stort udvalg af boxmadrasser, kontinentalsenge og elevationssenge i høj kvalitet. Vi står klar med gode råd og vejledning, så du kan sove godt. Vi leverer og installerer selvfølgelig dit sengevalg helt gratis.

Opholdsstuen

Sofaer · Hjørnesofaer · Sofaer med chaiselong · Læne- og hvilestole · Daybeds · Reoler

Er du i tvivl, om sofaen skal være klassisk eller med chaiselong – eller måske en hjørnesofa, så er udvalget stort i Ørbæk. Du er velkommen til at prøve dem alle sammen i vores møbelhus – og vi hjælper dig gerne med at træffe det rigtige valg og leverer helt gratis.

Spisestuen

Spiseborde · Langborde · Plankeborde · Spisebordsstole · Skænke · Vitrineskabe

I afdelingen finder du et stort udvalg af spiseborde til både den store og den lille familie. Og mangler du opbevaringsplads til f.eks. bøger eller glas, kopper og tallerkener, så findes pladsen i udvalget af såvel reoler som skænke og vitrineskabe. Leveringen behøver du ikke at tænke på – vi leverer dine møbler hjem til dig helt gratis.

Seniormøbler

Hvilestole · otiumstole · seniorsofaer

Unikke stole til unikke mennesker. Hos Jørgen Hansen Møbler ved vi, at mennesker er forskellige. Og derfor finder du også møbler med speciel god siddekomfort i høj kvalitet. Vi har bl.a. et stort udvalg af Farstrup stole, og vi står klar med professionel vejledning, så du finder den stol, der passer til dig. Derudover leverer og monterer vi stolen helt gratis.

TOP

Vi anvender cookies. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det. Info

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Luk