Handelshvilkår / Salgs- og leveringsbetingelser 

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på vare købt på https://joergenhansenmoebler.dk. 

https://joergenhansenmoebler.dk ejes af Jørgen Hansen møbler v. Lars Hansen, CVR-nr. 18209373, adresse Ringvej 2 5853 Ørbæk, tlf. 65331147, fax 65332447 og e-mailadresse orbaek.mobler@mail.dk. 

Persondatapolitik 

Du kan læse vores persondatapolitik her

Betaling og levering 

Vi modtager betaling med DankortVisa, Mastercard 

Vi trækker først beløbet, når varen afsendes. Er der tale om en specialfremstillet vare, trækkes betalingen, når udførelsen påbegyndes. 

Har du bestilt flere varer, og er en af varerne i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når den afsendes. 

Priserne er angivet i danske kroner. Prisen for fragt lægges oveni prisen. Du vælger fragtform i slutningen af betalingsforløbet.  

Lagervarer vil blive leveret hverdage efter dit køb. 

Ved bestilling af special vare, ikke lagervarer, vil der være længere leveringstid. Vi vil hurtigst muligt efter køb oplyse leveringstid pr. Mail eller telefon. 

Under udsalgs/kampagneperioder kan længere leveringstid forekomme. Ligeledes kan helligdage eller ferieperioder hos leverandøren give længere leveringstid. 

 Varen bliver leveret med egne fragtbiler, Gls eller anden anerkendt speditionsfirma. 

Vi leverer til Danmark. 

Vi sælger til alle lande i EU, men vi leverer kun i Danmark. 

 

Fortrydelsesret 

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via https://joergenhansenmoebler.dk og ikke ved køb i vores fysiske butik. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret. 

Du har ret til at fortryde en aftale indenfor 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgtdog ikke transportørenfår varen i fysisk besiddelse. 

Har du bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt, dog ikke transportørenfår den sidste vare i fysisk besiddelse. 

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. 

Hvis du har bestilt varer i abonnement, regelmæssig levering af varer over bestemt periode, så løber fortrydelsesretten fra du eller en anden person, som du har valgt, dog ikke transportøren, får den første vare i fysisk besiddelse.  

Undtagelser til fortrydelsesretten dette gælder kun hvis du sælger varer, som er specielt fremstillet efter forbrugerens specifikationer, har et tydeligt personligt præg eller som forældes eller forringes hurtigt. Fortrydelsesret kan også undtages hvis plombering på vare er brudt. Varer der er taget specielt hjem til kunde, kan ikke undtages fra fortrydelsesret.  

Du har dog ikke fortrydelsesret ved køb af varer der er specielt fremstillet til dig. 

Sådan udnytter du fortrydelsesretten 

Du fortryder, ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev, en e-mail eller en fax, hvor du oplyser, at du fortryder til Jørgen Hansen møbler V. Lars Hansen, Ringvej 2, 5853 Ørbæk.                       

Tlf. nr.6533147 Fax. nr. 65332447 mail: orbaek.mobler@mail.dk.

Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse af varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder. 

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular  

https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=160666#Bil3)Formulraren findes sidst i betingelserne, men det er ikke obligatorisk at benytte denne. Benytter du fortrydelsesformularen, kvitterer vi for modtagelsen pr. mail.  Du kan også skrive til os på mail: orbaek.mobler@mail.dk 

Fortrydelsesretten er overholdt hvis du indsender formular eller anden utvetydig meddelelse om at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet. 

 

Returnering af varen og returomkostninger 

Hvis du fortryder købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til os Ringvej 2, 5853 Ørbæk uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. 

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling. 

Du skal selv betale for returneringen af varerne.  

Tilbagebetaling af pengene 

Når du fortryder et køb, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder evt. Leveringsomkostninger. 

Delvis fortrydelse: Det gælder dog ikke, hvis du har købt flere varer i en ordre og du kun fortryder en del af dit køb. I sådanne tilfælde refunderer vi ikke leveringsomkostningerne.Fortrydelsesretten efter loven giver kun kunden ret til at fortryde hele ordren. Hvis du giver kunden mulighed for at fortryde enkelte dele af køb, og at du ikke ønsker at tilbagebetale forsendelsesomkostningerne, hvis kunden fortryder delvist, skal du skrive det.  

Har du valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du ikke merudgiften refunderet. 

Beløbet tilbagebetales uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om, at du fortryder. Vi kan dog tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret. 

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. 

 

Afprøvning af varen og emballage 

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. 

Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Du må derfor ikke klippe mærker og lignende af. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. 

 

Bemærk: Varer skal returneres i original emballage. 

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. 

Reklamation – Hvis der er noget galt med varen 

Hvis der er en mangel ved en vare, fx en materiale eller fabrikationsfejl, finder købelovens regler anvendelse.  

Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på mail: orbaek.mobler@mail.dk. 

Vi beder dig om at oplyse så detaljeret som muligt, hvad problemet er. Brug gerne vores reklamationsskema, som du kan downloade her (indsæt link). Det er ikke et krav, men det gør det lettere for os at finde fejlen, og minimerer ekspeditionstiden på reklamationen. 

Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger. 

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer. 

 

Klageadgang 

Kan vi ikke blive enige om behandling af reklamationen, kan du evt. indgive en klage til Center for klageløsning, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, www.forbrug.dk. Klagen kan indgives ved at udfylde en klageformular via www.minsag.forbrug.dk