Entrémøbler

Varesortering
Sørg for at byde dine gæster og dig selv velkommen i lækre omgivelser med entrémøbler, der løfter rummets udtryk...

Læs mere...

Entréen er det første, du mødes af, og derfor er det vigtigt, at den fungerer både i udseende og funktionalitet. Med de rette tæpper, knagerækker og f.eks. en entré konsol og hattehylde, forhøjes komforten i hjemmet, samtidig med at dit hjem byder på gennemtænkt indretning allerede i første indtryk.

Her på siden finder du et lille udpluk af vores entrémøbler, mens du kan gå på opdagelse i hele vores store udvalg i vores butik.

Minimer

Husk vi tilbyder gratis levering og opstilling af nye møbler.

Tæpper til entré

Tæpper i entréen sætter tonen for resten af hjemmet, og hos Jørgen Hansen Møbler finder du både små tæpper til entré og runde tæpper, ligesom du også kan finde det helt rette bud, hvis du leder efter en lang tæppeløber til din entré. Tæpper i entréen løfter det æstetiske udtryk, og samtidig får du og dine gæster glæde af et blødt og lunt underlag, når skoene tages af.

 

Hattehylder

Giv din entré et elegant touch med en hattehylde, der samtidig giver ekstra funktionalitet til entréen. De praktiske hattehylder er på vej tilbage i de danske hjem, og den giver god plads både til den flotte hat, der skal opbevares forsvarligt, og til din og børnenes cykelhjelme, der altid skal være inden for rækkevidde. Hvis du skal have endnu bedre opbevaring, kan du gå efter en hattehylde med knager eller en hattehylde med bøjlestang.

 

Knagerækker

Man kan ikke have for meget ophængningsplads til jakker, særligt når vinteren begynder at melde sig. Derfor har vi altid et stort udvalg af knager og knagerækker, så du finder knagerækken, der passer perfekt til din entré. Du kan også øge funktionaliteten ved at kombinere din knagerække med hattehylde, så gæsterne nemt kommer af med al overtøjet, uden at det fylder.

 

Spejl til entré

Giv rummet mere dybde med et spejl i entréen, som både klæder hjemmet og giver dig og dine gæster mulighed for at rette på tøjet og håret, når I bevæger jer ind og ud af huset. Et spejl i entréen giver et godt indtryk, og hos Jørgen Hansen Møbler finder du bl.a. både kvadratiske spejle og aflange spejle, så du er sikker på at kunne hænge et spejl, der spiller til din entrés styrker.