Stuemøbler

Varesortering
Når du skal have nye stuemøbler, er det godt med et stort udvalg...

Læs mere...

Uanset om du er på jagt efter en ny sofa, en lænestol eller måske et sofabord, finder du dine næste stuemøbler hos Jørgen Hansen Møbler. Vi står altid klar til at rådgive dig om sammensætninger, der giver det rette udtryk til dit hjem, og du kan altid få lov til at prøve møblerne, så du er sikker på, at komforten er i top.

Her på siden ser du nogle af vores fremhævede møbler, mens du i vores butik i Ørbæk kan gå på opdagelse i hele vores udstilling. Når du køber i butikken, får du samtidig gratis fragt og opstilling af dine nye møbler.

Minimer

Husk vi tilbyder gratis levering og opstilling af nye møbler.

Sofa

Sofaen er familiens bløde samlingspunkt, og i vores store udvalg finder du altid en sofa, der vil passe perfekt ind i hjemmet. Vi har alt fra hjørnesofaer og sofaer med chaiselong til u-sofaer og mindre 3-personers sofaer, og så finder du hos os også vaskeægte danske klassikere som f.eks. en Clausholm sofa. Vi har også alt i materialer, så du kan vælge mellem sofaer i høj kvalitet, uanset om det skal være en sofa i stof til sommerhuset eller måske en lækker hjørnesofa i læder til stuen.

Sofabord

En god sofa kræver et godt sofabord. Derfor har vi sofaborde i alle størrelser og designs i vores udstilling, så du altid er sikker på at kunne få et sofabord med hjem, som passer til din sofa. Det kan f.eks. være et Skovby sofabord eller et Hübsch sofabord, der bringer flot design ind i din stue og giver god plads til kaffe og snacks i sofaen.

Stuetæppe

Et godt tæppe binder stuen sammen, og samtidig gør et stuetæppe det behageligt at bevæge sig rundt, når skoene er blevet smidt, så I rigtigt kan slappe af i hjemmet. I vores udstilling finder du alt fra runde tæpper til stue til store tæpper, der skaber et flot underlag ved enten sofagruppen eller spisebordet.

Reol og skænk

Gør opbevaringspladsen til et flot element i stuen med reoler og skænke, som bliver en del af rummet. Hos Jørgen Hansen Møbler finder du bl.a. den elegante Egde by Hammel reolserie, der løfter opbevaring til at være et smukt element i stuen, hvilket du også vil kunne få med f.eks. en Square classic reol eller en Mistral reol i eg, der kan fås i mange lakerede farver, så du kan finde en reol, der passer lige ind i din stues farvetema.. Skal du have plads til flere vaser eller glas? Så indret stuen med et glas vitrineskab eller måske en Skovby skænk, der giver ekstra plads i stuen og samtidig fungerer som et flot element i sig selv.