møbler til soveværelset

Soveværelsesmøbler

Varesortering
Hos Jørgen Hansen Møbler finder du en af Fyns største sengeafdelinger...

Læs mere...

så du er sikret en god nattesøvn. Derudover har vi et bredt udvalg af møbler til soveværelset, så dit soveværelse kan indrettes som et hyggeligt rum, hvor der samtidig er smarte opbevaringsmuligheder.

Og husk at du hos os får gratis levering og opstilling af din nye seng, hvis du køber i butikken, hvor vi også har et langt større udvalg af soveværelsesmøbler, som du kan prøve, før du køber.

Minimer

Husk vi tilbyder gratis levering og opstilling af din nye seng.

Kontinentalseng

Leder du efter den rette seng til dig og din partner, er en kontinentalseng det oplagte valg, og hos Jørgen Hansen Møbler finder du altid et godt tilbud, der sikrer jer fantastisk søvn. Vores kontinentalsenge er udvalgt med fokus på høj komfort, og i vores brede udvalg er der altid en seng, der passer til jeres behov i forhold til, om I ønsker en blød seng eller en seng med en hård madras. Kom ind til os og prøv dig frem, så du kan få den helt rigtige seng.

 

Elevationsseng

Ønsker du mere støtte, når du skal ind og ud af sengen, eller sover du bedst med lidt hældning? Så er vi altid klar til at rådgive dig til den helt rette elevationsseng. Elevationssenge kan tilpasses individuelt, så det bliver nemt for dig og din partner at tilpasse jeres søvnstillinger, så I begge får en forbedret søvnkvalitet. En elevationsseng kan også have en positiv indvirken på helbredet, da sovepositionen kan indstilles til f.eks. at fjerne presset fra nakken eller benene.

 

Klædeskab og kommode

Opbevaring kan sagtens klæde soveværelset. Ved at vælge et klædeskab, der passer med resten af din indretning af dit soveværelse, bliver opbevaringspladsen til en naturlig del af rummet, samtidig med at I får skabt sikker plads til garderoben. I vores udvalg af opbevaring til soveværelset finder I også kommoder, der enten kan stå for sig som ren opbevaringsplads eller fungere som et flot og funktionelt sengebord.

 

Latex puder og latex topmadras

Leder du efter en pude og madras, der gør nattesøvnen til en drøm, så bør du overveje at skifte til latex puder eller latex topmadras. Udformningen i latex giver dig en hypoallergenisk pude og madras, som er modstandsdygtig overfor støvmider og skimmel. Latexpuder og latexmadrasser er derfor særligt velegnede til dig, der kæmper med allergi og samtidig vil have god støtte til en god nats søvn.