Køkkenmøbler

Varesortering
Skal du have opgraderet køkkenet med et nyt køkkenbord eller nye køkkenstole?...

Læs mere...

Eller mangler du de helt rette køkkenmøbler til at binde køkkenet og stuen sammen i et flot køkkenalrum? Hos Jørgen Hansen Møbler har vi alt i køkkenmøbler, uanset om du er på jagt efter et enkelt spisebord eller vores store udvalg af Haslev møbler.

Du får et lille udpluk af vores møbler her på siden, mens du kan se hele vores store udstilling i butikken.

Minimer

Husk vi tilbyder gratis levering og opstilling af nye møbler.

Køkkenbord

Når du skal vælge det rigtige køkkenbord, skal du sørge for at overveje funktionalitet, udseende og plads. Skal køkkenbordet kunne slås ud, forlænges med ekstra plader eller være i en fast størrelse? Med et køkkenbord som kan forlænges, får du nemt plads til mange gæster, også selvom du ikke ønsker et stort køkkenbord til hverdag. Hos Jørgen Hansen Møbler finder du mange pæne køkkenborde til det lille køkken, mens du også kan gå på opdagelse blandt vores unikke plankeborde til det større køkkenalrum.

 

Haslev Symphony

Med Haslev Symphony får du en flot møbelserie i et enkelt og tidløst design. Serien rummer spisebord og spisebordsstole, og i begge ses Haslev Symphony seriens genkendelige, buede former. Symphony spisebordet kommer i eg, laminat og linoleum, mens benene fås i træ og metal. Det giver fantastiske muligheder for at sammensætte et spisebord, som passer præcis til dit hjem, og fordi det fås med mulighed for indsætning af ekstra plader, fungerer det som alt fra det store spisebord til et lille, elegant køkkenbord. Symphony stolene passer oplagt til bordet, og deres kurvede ryg giver både et flot look og god komfort rundt om bordet.

 

Køkkenstole

Skal du have plads til flere personer rundt om køkkenbordet, eller er det bare blevet tid til et nyt sæt køkkenstole? Så finder du et stort udvalg af køkkenstole hos Jørgen Hansen Møbler. Vi har alt fra helt enkle træstole til fuldt polstrede køkkenstole, og i vores udstilling i butikken kan du gå på opdagelse i de mange designs. Kom ind og spørg os, så rådgiver vi dig til den helt rette køkkenstol til dit hjem.