Glemt detaljer?

DIN LOKALE MØBELFORRETNING ODENSE, ØRBÆK OG RESTEN AF FYN

JØRGEN HANSEN MØBLER ER DIN MØBELFORRETNING ODENSE OG RESTEN AF FYN. DE NUVÆRENDE INDEHAVERE, HEIDI OG LARS HANSEN ER TREDJE GENERATION I DEN FINE MØBELFORRETNING  ØRBÆK, TÆT PÅ NYBORG, DER ER LET AT KOMME TIL FRA HELE FYN.

 

Heidi og Lars Hansen overtog møbelforretningen fra Jørgen Hansen tilbage i 1993. Siden da er der sket en hel del med den lille forretning.

Forretningens historie går helt tilbage til 1912. Det hele startede som et sadelmagerværksted. Det er ikke nogen hemmelighed, at der er løbet en del vand under broen siden dengang.

Den fine møbelforretning er i løbet af de sidste mange år gået igennem en stor udvikling. Vi er blandt andet flyttet i større lokaler, og vi har udvidet forretningen flere gange. Det har betydet, at vi den dag i dag er en stor moderne møbelforretning Nyborg og Odense. Med et bredt og inspirerende sortiment af møbler til ethvert hjem og enhver smag.

I det daglige miljø vil du møde enten Lars, Heidi eller en af de betroede og erfarne medarbejdere. De vil stå klar til at hjælpe og vejlede dig til det helt rigtige valg af møbler til dit hjem. Hvad end du er på udkig efter en seng, en sofa, et spisebord eller sågar en knagerække, så har vi et spændende udvalg inden for dette. Du er altid velkommen til at komme forbi vores lille møbelforretning Odense. Om end du går med købstanker eller blot søger inspiration.

Her på vores hjemmeside kan du danne dig et lille indtryk af, hvad vi har at tilbyde af møbler. Både til entré, soveværelse, køkken, stue, spisestue og kontor. Så lad dig endelig inspirere af det udvalget her på siden, men husk at besøge os i forretningen i Ørbæk, nær Nyborg og Odense, så du kan gå på opdagelse i hele vores store sortiment.

TOP

Vi anvender cookies. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det. Info

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Luk