Spisestuemøbler

Varesortering
Skal spisestuen opgraderes, så er du kommet til rette sted!...

Læs mere...

Hos Jørgen Hansen Møbler finder du dit næste spisebord, dine nye spisebordsstole eller spisestuemøbler til opbevaring. I vores udvalg finder du elegante møbler, som samtidig giver fantastisk komfort til middagen. Vi står altid klar til at rådgive dig ud fra dine ønsker, så du er sikker på at få en spisestue, der passer til resten af dit hjem. Her på vores hjemmeside ser du et lille udpluk af vores udvalg, men husk at vi har en meget større udstilling, som du kan gå på opdagelse i, i vores butik.

Minimer

Husk vi tilbyder gratis levering og opstilling af nye møbler.

Spisebord

Spisebordet er der, hvor I samles til middag – både i hverdagen og når der inviteres gæster. Derfor gælder det også om at have et spisebord, som passer til resten af rummet, og som både giver plads til familiens aftensmad og den store festmiddag rundt om et langbord. Hos Jørgen Hansen Møbler finder du et bredt udvalg af spiseborde, uanset om du er på jagt efter et massivt spisebord, et elegant spisebord eller en helt specifik model som f.eks. et Skovby spisebord.

 

Plankebord

Ønsker I et rustikt og naturligt udtryk til spisestuen, kan et plankebord være det helt rette valg. Plankeborde bliver stadigt mere populære som det centrale element i spisestuen, hvor de er med til at trække naturen indenfor. I vores udvalg finder du plankeborde i forskellige træsorter, så der er noget til enhver smag. Fælles for dem alle er, at plankeborde giver en tidløs æstetik til rummet. Hvert plankebord byder på noget helt unikt i sin udformning, og det er et bord, der er holdbart i mange år frem.

 

Spisebordsstole

I skal sidde godt, når middagen nydes. Derfor gælder det om at vælge spisebordsstole, som giver god komfort og passer til resten af indretningen. Blandt vores udvalg finder du bl.a. House of Sander stole, Findahl by Hammel, Skovby spisebordsstole og andre designer spisebordsstole, og vi er klar til at hjælpe dig rundt i sortimentet, hvis du blot er på jagt efter sorte spisebordsstole eller brune spisebordsstole, eller hvis du f.eks. leder efter spisebordsstole i læder.

 

Reol og vitrineskab

Hos Jørgen Hansen Møbler finder du også alt inden for opbevaring til spisestuen, så du nemt kan gemme tallerkener og kopper væk, når de ikke skal bruges. Vi har både åbne reoler og elegante vitrineskabe, der samtidig giver dig en flot plads til at dekorere spisestuen med planter, bøger og kunst, så din spisestue kommer til at vise din personlighed. Som resten af vores møbler finder du et lille udpluk af vores reoler, skænke og vitrineskabe her på siden, mens du kan se et langt større udvalg i vores butik.