Kontormøbler

Varesortering
Find din næste kontorstol hos Jørgen Hansen Møbler og vær sikker på, at du har den rigtige...

Læs mere...

indretning til dit kontor. Vi har et stort udvalg i både kontorstole og opbevaring til dit kontor, så du får en ergonomisk arbejdsstilling og har et velfungerendse hjemmekontor med orden i papirerne.

Du kan se et lille udpluk af vores kontormøbler her på siden, mens du kan dykke ned i det helt store udvalg i vores butik.

Minimer

Husk vi tilbyder gratis levering og opstilling af nye møbler.

Kontorstol

Når du skal vælge den rette kontorstol, gælder det om at finde en model, der giver dig støtte til en ergonomisk arbejdsposition, og som hjælper dig med din produktivitet. Hos Jørgen Hansen Møbler har vi et stort udvalg af kontorstole i høj kvalitet, som giver dig masser af muligheder for justering, så du kan tilpasse dem til din arbejdsposition og få en sund siddeholdning.

 

Kontorstol med armlæn

Kan du godt lide at læne dig tilbage i kontorstolen, og skal du kunne slappe helt af i den, er det oplagt med en kontorstol med armlæn. Armlænene er med til at skabe en sund siddestilling, når du f.eks. sidder og læser, og de giver ekstra komfort, når du har noget at hvile armene på. Skal du have den helt store komfortmodel, giver en chef kontorstol dig både den rette støtte og en æstetisk flot stol, som passer ind i et velindrettet kontor.

 

Opbevaring til kontoret

Det er vigtigt at kunne organisere sine papirer og mapper, så der er orden på kontoret. Derfor finder du naturligvis også en lang række reoler, som passer perfekt ind til dit kontor. Uanset om det skal være reoler med faste ben eller hjul under, har vi flere løsninger til dig i vores butik. Når du besøger os, er vi klar til at rådgive dig udi indretning af kontor, så dit hjemmekontor både er ergonomisk, flot og funktionelt.